Glas en montuur

Een bril, wat nu?

Het moment dat u beseft dat u een bril nodig heeft, biedt ook een unieke kans: uw bril transformeren in een stijlvol modeaccessoire. De brillenmode evolueert voortdurend, geïnspireerd door de laatste trends uit de modewereld. Bij Optiek Swemmer blijven we altijd op de hoogte van deze trends, zodat u gegarandeerd een keuze kunt maken uit een uitgebreide collectie monturen die perfect aansluiten bij de hedendaagse mode. Overweegt u om regelmatig van stijl te wisselen? Dan is ons unieke bril spaarplan wellicht iets voor u.

We hebben een ruime voorraad monturen, wat betekent dat we snel kunnen leveren. Onze eigen werkplaats staat garant voor het op maat slijpen van de glazen, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Heeft u nog geen brilrecept? Maak dan een afspraak voor een oogmeting. Onze gekwalificeerde medewerkers nemen uitgebreid de tijd om de juiste sterkte voor uw ogen te bepalen, met behulp van hun uitgebreide kennis en ervaring.

Waarborg Opticiens

Als Waarborg Opticien onderscheiden wij ons door onze diepgaande vakkennis en ervaring, wat resulteert in oogzorg van het hoogste niveau. U kunt erop vertrouwen dat we alles in het werk stellen om u de beste zorg voor uw ogen te bieden. Service staat bij ons hoog in het vaandel; of uw bril nu beschadigd is door een ongelukje of slijtage, wij staan klaar om de mogelijkheden voor reparatie te verkennen.

Verzekerde brilgarantie

Elke nieuwe correctiebril die u bij ons aanschaft, is tot twee jaar na aankoop verzekerd tegen schade, zonder extra kosten. Deze unieke garantie dekt in het eerste jaar na aankoop 75% en in het tweede jaar 50% van de reparatie- of vervangingskosten. Bovendien bieden we kosteloze services zoals het controleren, correct afstellen en schoonmaken van uw bril, en voeren we indien mogelijk spoedreparaties kosteloos uit.

Declareren

Wij kunnen de meeste declaraties voor brillen, contactlenzen of hoortoestellen direct voor u afhandelen en verrekenen, afhankelijk van uw zorgverzekering en eventuele aanvullende verzekeringen. De hoogte van de vergoeding kan variëren per verzekeraar. Wilt u weten wat uw vergoeding is? Raadpleeg dan uw polis of neem contact op met uw verzekeraar. Wij kunnen ook voor u nagaan of u recht heeft op een (gedeeltelijke) vergoeding.

Kom eens langs in onze winkel en vind de bril die bij je past!