Technieken

Technieken waar wij mee werken:

Bij Optiek Swemmer begrijpen we dat elk gehoor uniek is. Daarom werken we met een scala aan geavanceerde hoortechnologieën om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Hieronder vindt u een overzicht van de technieken waarmee wij werken, elk ontworpen om uw hoorervaring te optimaliseren.

Achter het oor (AHO)

De AHO-hoortoestellen zijn discreet ontworpen om achter uw oor te passen, verbonden met een op maat gemaakt oorstukje door een dun, doorzichtig slangetje of een dun draadje met een microfoontje in de gehoorgang. Deze toestellen zijn populair vanwege hun veelzijdigheid en het vermogen om een breed scala aan gehoorverliezen te ondersteunen. Het digitale AHO-toestel is de meest gekozen optie in Nederland, dankzij zijn comfort en geavanceerde functies.

In het oor (IHO)

IHO-hoortoestellen zijn volledig geïntegreerd in een op maat gemaakt oorstukje dat in de oorschelp past. Deze toestellen zijn ideaal voor mensen met matig gehoorverlies en bieden een discrete oplossing. Het volledige toestel in het oor zorgt voor een natuurlijke luisterervaring en gemak in gebruik.

In de gehoorgang (CIC)

CIC-hoortoestellen worden volledig in de gehoorgang gedragen en zijn bijna onzichtbaar voor de buitenwereld. De geschiktheid van deze toestellen hangt af van de specifieke vorm van uw gehoorgang en de aard van uw gehoorverlies. CIC-toestellen combineren discretie met effectieve gehoorversterking.

Vooruitgang

De technologische vooruitgang maakt hoortoestellen kleiner, minder zichtbaar en comfortabeler dan ooit tevoren. Moderne hoortoestellen bieden persoonlijke instellingen voor versterking, afhankelijk van uw unieke gehoorbehoeften. Met aanpasbare programma's kunt u het toestel afstemmen op verschillende luisteromgevingen, van rustige settings tot lawaaierige situaties. De richtingsgevoelige microfoons verbeteren uw vermogen om gesprekken te volgen door ongewenste achtergrondgeluiden te verminderen en spraak van voren te versterken.

Elk hoortoestel bij Optiek Swemmer is maatwerk. Na een uitgebreid hooradvies helpen we u bij het kiezen van het juiste toestel. Na bestelling passen we uw hoortoestellen aan in onze winkel, waarbij we ze nauwkeurig afstellen op uw gehoorprofiel. U krijgt de kans om de hoortoestellen vrijblijvend en kosteloos uit te proberen. Gedurende deze proefperiode finetunen we de instellingen gebaseerd op uw feedback. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we gaan pas over tot aanschaf wanneer u volledig tevreden bent.

Bij Optiek Swemmer zetten we ons in om u de best mogelijke hooroplossingen te bieden. Van de eerste consultatie tot de uiteindelijke aanpassing en daarbuiten, ons team van deskundige audiciens staat klaar om u te ondersteunen. Bezoek ons en ontdek hoe we samen uw hoorervaring kunnen verbeteren.

Spreken deze technieken u aan? Wij vertellen u graag meer!