Kinderbrillenfabriek

Voor de kleine brillendragers

In de modewereld van vandaag willen zelfs de jongste brildragers trendy zijn. Gelukkig is de tijd van beperkte keuzes voorbij. Optiek Swemmer biedt een ongeëvenaarde selectie van meer dan 400 kinderbrillen van topmerken, waardoor we de grootste aanbieder van kinderbrillen in Nederland zijn. Ons uitgebreide assortiment trekt klanten van heinde en verre, op zoek naar het perfecte montuur voor hun modebewuste kinderen.

Kinderbrilspaarplan

We begrijpen dat het voor kinderen een uitdaging kan zijn om hun bril heel te houden tijdens al hun avonturen. Daarom hebben we het Kinderbril Spaarplan ontwikkeld. Voor slechts €5 per maand bouwt u een spaartegoed op voor de volgende bril van uw kind. Dit plan maakt het mogelijk om elke twee jaar, of eerder indien nodig, een nieuwe bril uit te zoeken met weinig tot geen bijbetaling of een aantrekkelijke korting van 25%. Bovendien omvat ons spaarplan een unieke 'kinderstoeigarantie', die 75% van de schade dekt in het eerste jaar en 50% in het tweede jaar, voor het geval de bril beschadigd raakt.

LENZEN VOOR DE JONGE OGEN

Voor kinderen die liever geen bril dragen, biedt Optiek Swemmer een reeks geavanceerde contactlenzen, speciaal ontworpen voor jonge ogen. Onze lenzen combineren comfort, veiligheid en gebruiksgemak, ideaal voor de actieve levensstijl van kinderen. Ze bieden de vrijheid om onbezorgd te spelen en te ontdekken. Bezoek ons voor een vrijblijvende lensmeting en laat uw kind de wereld op een nieuwe manier ervaren.

Meer weten? Kom eens langs in onze winkel of maak een afspraak voor uw kleine brillenmaker in spé.