Werkwijze

Lens & oogverzorging

Bij Optiek Swemmer begrijpen we dat het dragen van contactlenzen een verantwoordelijkheid is die zowel discipline als kennis vereist. Een goede verzorging van zowel uw lenzen als uw ogen is cruciaal voor het behoud van uw ooggezondheid. Daarom zetten wij ons in om de conditie van uw ogen nauwgezet te monitoren en u te voorzien van alle benodigde informatie om zelfstandig uw lenzen optimaal te verzorgen.

Ons team van gediplomeerde lensspecialisten, waaronder Ilona, Olaf, en Jeroen, staat altijd voor u klaar om al uw vragen over contactlenzen te beantwoorden. Tijdens een lenscontrole of uw eerste afspraak voert een van onze specialisten een uitgebreide oogonderzoek uit. Dit stelt ons in staat om de perfecte lenzen te selecteren die niet alleen geschikt zijn voor uw ogen, maar ook passen bij uw levensstijl.

Voordelen

Veel mensen twijfelen of contactlenzen wel geschikt zijn voor hen. Echter, bijna iedereen kan contactlenzen dragen, ongeacht de leeftijd. Hier zijn enkele voordelen die contactlenzen bieden:

  • Bewegingsvrijheid: Contactlenzen zijn ideaal tijdens sporten of andere activiteiten waarbij een bril onpraktisch kan zijn.
  • Geen last van spetters of beslagen glazen: Zeg vaarwel tegen belemmerd zicht door weersomstandigheden.
  • Breed en scherp gezichtsveld: Contactlenzen bewegen met uw ogen mee, waardoor u geniet van een onbelemmerd zicht, zelfs vanuit uw ooghoeken.
  • Vrijheid in zonnebrillen: Draag elke zonnebril die u wilt, zonder zorgen over de sterkte.
  • Gemak bij het opmaken: Zie elk detail scherp wanneer u make-up aanbrengt.

All-in plan

Om het u nog gemakkelijker te maken, biedt Optiek Swemmer een all-in contactlensplan aan. Voor slechts €22 per maand geniet u van een halfjaarlijkse service die niet alleen onze professionele controle-afspraken omvat, maar ook uw contactlenzen, de benodigde lenzenvloeistoffen, en meer. Dit plan is ontworpen om u gemoedsrust te geven en ervoor te zorgen dat uw ogen de beste zorg krijgen die ze verdienen.

Bij Optiek Swemmer staat uw visuele welzijn voorop. Wij nodigen u uit om de wereld van contactlenzen te ontdekken met de steun van ons deskundige team. Of u nu voor het eerst lenzen overweegt of op zoek bent naar een betere lenservaring, wij bieden persoonlijk advies en zorg op maat. Bezoek ons vandaag nog en ervaar het verschil dat professionele oogzorg kan maken.

Meer weten? Kom eens langs in onze winkel of maak een afspraak!