Oogmeting

De perfecte bril

Het kiezen van de perfecte bril begint met een nauwkeurig brilrecept, dat alleen kan worden verkregen door een uitgebreide oogmeting. Bij Optiek Swemmer begrijpen we het belang van deze stap en nemen we de tijd om uw zicht grondig te evalueren. Om u zo efficiënt mogelijk van dienst te zijn, raden we aan vooraf telefonisch of online een afspraak te maken.

Als Waarborg Opticien garanderen wij een oogmeting volgens de nieuwste technieken, uitgevoerd met geavanceerde apparatuur door onze gediplomeerde opticiens. Ons team beschikt over uitgebreide vakkennis en ervaring, waardoor u verzekerd bent van de beste zorg voor uw ogen.

Hoe gaat een oogmeting in zijn werk?

Bij uw eerste bezoek aan Optiek Swemmer zullen we een gesprek voeren om uw visuele klachten en medische geschiedenis te begrijpen. Deze anamnese is cruciaal voor een accurate diagnose en behandeling. Vervolgens voeren we een refractie uit om uw oogsterkte te bepalen.

Na de oogmeting analyseren we de resultaten en vergelijken deze met uw visuele klachten. Op basis van deze gegevens bieden we een persoonlijk advies aan. In sommige gevallen kan een doorverwijzing naar een oogarts noodzakelijk zijn. Dankzij onze nauwe samenwerking met lokale ziekenhuizen en oogheelkundige centra kunnen we u, indien nodig, snel doorverwijzen.

Onderhoud

Zelfs als u geen klachten ervaart, adviseren we om elke drie jaar een oogmeting te laten uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat eventuele veranderingen in uw zicht tijdig worden opgemerkt en dat uw brilrecept up-to-date blijft. Natuurlijk is het ook belangrijk om direct een afspraak te maken als u veranderingen in uw zicht opmerkt.

U kunt online een afspraak maken of telefonisch door te bellen met: 010 592 62 40.