Lenssystemen

verschillen

Bij Optiek Swemmer begrijpen we dat de keuze voor contactlenzen sterk afhankelijk is van uw persoonlijke wensen, leefstijl en oogconditie. Het is essentieel om lenzen te kiezen die niet alleen comfort bieden maar ook uw visuele behoeften ondersteunen. Daarom bieden we een breed scala aan contactlenzen, geschikt voor elke leeftijd en levensstijl, beginnend bij kinderen vanaf 7 jaar. Hoewel online aankopen verleidelijk kunnen zijn vanwege de prijs, missen deze de persoonlijke aanpassing en regelmatige controle die essentieel zijn voor het behoud van een goede ooggezondheid.

Voor slechts €22,- per maand biedt ons halfjaarlijkse contactlensplan een zorgeloze ervaring, inclusief lenscontroles, lenzenvloeistof, en andere benodigdheden. Onze ervaren lensspecialisten staan klaar om u te adviseren over de beste keuze voor uw situatie.

Harde lenzen

Hoewel minder vaak gekozen, blijven harde lenzen een optie binnen ons assortiment. Ze bieden een langere levensduur en in sommige gevallen betere correctiemogelijkheden, vooral voor specifieke oogcondities. Harde lenzen worden op maat gemaakt, waarbij we nauwkeurig uw oogvorm en behoeften in kaart brengen.

Zachte lenzen

Zachte lenzen zijn populair vanwege hun comfort en gebruiksgemak. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan sterktes en typen, waaronder dag-, week-, en maandlenzen. De nieuwste generatie siliconen hydrogel lenzen biedt een uitstekende zuurstofdoorlaatbaarheid, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor mensen met droge ogen of die lange dagen lenzen dragen.

Multifocale lenzen

Voor diegenen die zowel veraf als dichtbij scherp willen zien zonder een leesbril, bieden multifocale lenzen een praktische oplossing. Beschikbaar in zowel harde als zachte varianten, bieden ze het gemak van een all-in-one visuele correctie.

NACHTLENZEN

Nachtlenzen bieden een revolutionaire benadering van zichtcorrectie, waarbij u ’s nachts lenzen draagt om overdag scherp te kunnen zien zonder lenzen of bril. Deze lenzen zijn ideaal voor mensen die overdag liever geen lenzen dragen of last hebben van droge ogen.

KINDERLENZEN

We doorbreken graag de mythe dat contactlenzen niet geschikt zijn voor kinderen. Met speciale lenzen die de progressie van bijziendheid kunnen vertragen en lenzen met blauwlichtfilter om de ogen te beschermen tegen schermlicht, bieden we veilige en comfortabele opties voor de jongste brildragers.

Benieuwd geworden of lenzen voor u de oplossing kunnen zijn? Maak dan een afspraak bij één van onze lensspecialisten. Wij helpen u graag met het zoeken naar een passende oplossing voor uw ogen.