Spaarplan

Telkens een nieuwe bril

Veel mensen zien de aanschaf van een nieuwe bril als een grote uitgave. Maar als u het dagelijks bekijkt, zijn de kosten verrassend beheersbaar. Daarom introduceert Optiek Swemmer het Bril Spaar Plan: een slimme manier om voor een klein bedrag per maand te sparen voor uw volgende bril. Met slechts €12,50 per maand (dat is omgerekend slechts €0,42 per dag), kunt u elke twee jaar een nieuwe bril uitzoeken ter waarde van €400.

Hoe het werkt

Het proces is eenvoudig en transparant:

  1. Kies uw nieuwe bril uit en profiteer direct van een aantrekkelijke korting van 25%.
  2. Start met sparen voor uw volgende bril door middel van een automatische maandelijkse incasso, in overleg vastgesteld.
  3. Na twee jaar gebruikt u het gespaarde bedrag om weer een nieuwe bril aan te schaffen, met wederom 25% korting op uw aankoop. Meestal dekt het gespaarde bedrag de kosten van de nieuwe bril volledig.

Wilt u uw bril eerder of later dan de standaard twee jaar vervangen? Geen probleem! Kiest u voor een nieuwe bril na drie jaar, dan ontvangt u 20% korting. U kunt zelfs zonder directe aankoop instappen in het Bril Spaar Plan.

Onze belofte

Geniet niet alleen van de luxe van elke twee of drie jaar een nieuw, modieus montuur volgens de laatste trends, maar ook van aantrekkelijke kortingen en het gemak van een lage maandelijkse bijdrage. Daarnaast bieden we u de service van optimale oogzorg, inclusief periodieke controles van hoge kwaliteit, zoals u van Optiek Swemmer gewend bent.

Bent u nieuwsgierig naar wat u maandelijks zou betalen voor een bril die aan al uw wensen voldoet? Bezoek ons dan in de winkel voor een vrijblijvende berekening. Ontdek hoe eenvoudig u kunt sparen voor uw perfecte bril met ons Bril Spaar Plan.

Ook sparen voor een nieuwe bril? Kom eens langs in onze winkel.