Kleurenblind

Enchroma

Optiek Swemmer is trots om aan te kondigen dat wij nu officiële leveranciers zijn van de revolutionaire EnChroma kleurenblindbrillen. Deze innovatieve brillen, ontwikkeld door het vooraanstaande Amerikaanse bedrijf EnChroma, bieden mensen met kleurenblindheid de mogelijkheid om kleuren en contrasten op een manier te ervaren die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden.

De EnChroma brillen zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek naar kleurenblindheid en optische technologie. Ze werken door specifieke lichtgolven te filteren, waardoor de scheiding tussen kleuren wordt verbeterd. Dit kan een aanzienlijke verbetering van het kleurenzicht voor mensen met bepaalde vormen van kleurenblindheid betekenen.

Bij Optiek Swemmer begrijpen we dat elke vorm van kleurenblindheid uniek is. Daarom nodigen we u uit voor een persoonlijke test in onze winkel in Maassluis. Onze deskundige opticiens zullen u door het testproces leiden om te bepalen of de EnChroma bril geschikt is voor u en welk type het meest effectief uw kleurenzicht kan verbeteren.

Of u nu moeite heeft met het onderscheiden van rood en groen, of als u andere kleurwaarnemingsuitdagingen ervaart, de EnChroma bril kan uw dagelijkse leven aanzienlijk verrijken. Stelt u zich eens voor dat u de kleuren van bloemen in volle bloei ziet, verkeerslichten duidelijker onderscheidt, of gewoon geniet van een zonsondergang met een rijkdom aan kleuren die u voorheen niet kon waarnemen.

Bezoek onze winkel in Maassluis om zelf de impact van EnChroma brillen te ervaren. Onze toegewijde vakmensen staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Samen verkennen we de mogelijkheden om uw kleurenzicht en daarmee de kwaliteit van uw leven te verbeteren.

Doe de test

Ervaart u last van kleurenblindheid? Kom dan langs in onze winkel!